Verhuurbedrijf Emmen

Goedkoop Busverhuur is een verhuur bedrijf in Emmen. U kunt bij ons terecht voor de verhuur van een auto's, bestelbusjes en personenbusjes in allerlei soorten en maten. We zeggen niet voor niets: voor elke klus de juiste bus. Bij ons staan gemak en de laagste prijs centraal bij de verhuur.   Verhuurbedrijf in Emmen U kunt bij ons gemakkelijk online een auto of busje huren. U heeft daarbij de keuze uit personenauto's, personenbussen, VIP-bussen, bakwagens (met en zonder laadklep) of bestelbussen (klein, middelmaat of lang en hoog). Daarnaast verhuren wij ook open en dichte aanhangwagens bij verhuurbedrijf Emmen.   Een voordelig en kilometervrij verhuurbedrijf in Emmen
Als u bij ons verhuurbedrijf in Emmen een auto of busje huurt, hoeft u niet extra te betalen voor de gereden kilometers. Dit noemen wij kilometervrij autoverhuur. U betaalt dus alleen de kosten voor het daadwerkelijk huren en de gebruikte brandstof. Samen met onze laagste prijsgarantie zorgen wij er dus voor dat u bij ons erg voordelig een auto kunt huren.  

Geen gedoe onderweg bij het verhuurbedrijf in Emmen

Wij zijn aangesloten bij ANWB Pechhulp. Mocht één van onze auto’s onderweg pech krijgen, dan kunt u gratis vervangend vervoer krijgen. Dit is mogelijk in Nederland, maar ook in het buitenland. Daarnaast zijn al onze auto’s WA+-verzekerd via Bovemij.

Klik hier voor het aanbod autoverhuur Emmen