Over ons

Goedkoopbusverhuur.nl

Het goedkoopste auto verhuurbedrijf in Emmen. U kunt bij ons terecht voor het huren van personenbussen, bestelbussen en verhuisbussen in allerlei soorten en maten. We zeggen niet voor niets: voor elke klus de juiste bus. Bij ons staan gemak en de laagste prijs centraal.


Breed assortiment

U kunt bij ons gemakkelijk online een busje huren. U heeft daarbij de keuze uit personenbussen, VIP-bussen, bakwagens (met en zonder laadklep) of bestelbussen (klein, middelmaat of lang en hoog). 
 

Voordelig en kilometervrij verhuur

Als u bij ons een busje huurt, hoeft u niet extra te betalen voor de gereden kilometers. Dit noemen wij kilometervrij verhuur. U betaalt dus alleen de kosten voor het daadwerkelijk huren en de gebruikte brandstof. Samen met onze laagste prijsgarantie zorgen wij er dus voor dat u bij ons erg voordelig kunt huren.
 

Geen gedoe onderweg

Wij zijn aangesloten bij ANWB Pechhulp. Mocht één van onze auto’s onderweg pech krijgen, dan kunt u gratis vervangend vervoer krijgen. Dit is mogelijk in Nederland, maar ook in het buitenland. Daarnaast zijn al onze auto’s WA+-verzekerd via Bovemij.
 

 

                     
 
laagste prijs garantie