Busje huren

Goedkoop Busverhuur is een busjes verhuurbedrijf in Emmen. U kunt bij ons terecht voor het kilometervrij huren van bestel busjes, personen busjes en aanhangwagens in allerlei soorten en maten. We zeggen niet voor niets: voor elke klus de juiste bus. Bij ons staan gemak en de laagste prijs centraal.


Breed assortiment busjes

U kunt bij ons gemakkelijk online een busje huren. U heeft daarbij de keuze uit personen bussen, bakwagens (met en zonder laadklep) of bestel bussen (klein, middelmaat of lang en hoog). Daarnaast verhuren wij ook personenauto’s en open en dichte aanhangwagens kilometervrij.
  Voordelig en kilometervrij busje huren Als u bij ons een busje huurt, hoeft u niet extra te betalen voor de gereden kilometers. Dit noemen wij kilometervrij busjes verhuur. U betaalt dus alleen de kosten voor het daadwerkelijk huren en de gebruikte brandstof. Samen met onze laagste prijsgarantie zorgen wij er dus voor dat u bij ons erg voordelig een busje kunt huren.
 

Geen gedoe onderweg

Wij zijn aangesloten bij ANWB Pechhulp. Mocht één van onze auto’s onderweg pech krijgen, dan kunt u gratis vervangend vervoer krijgen. Dit is mogelijk in Nederland, maar ook in het buitenland. Daarnaast zijn al onze auto’s WA+-verzekerd via Bovemij.

Ga nu naar ons kilometervrij busjes verhuur aanbod